Ondertstaand o.a. meer informatie over 'de persoon achter piep', de shop, levertijd en contactgegevens.

Wie is Piep?

Ik ben Mascha Bonsen, de hoofdpersoon achter Piep Kids, getrouwd en moeder van 2 kinderen, een dochter '09 en een zoon '10. Naast mijn vaste baan ben ik de eigenaresse van deze vrolijke shop. Ik ben al creatief zolang ik mij kan herinneren. Vooral tekenen en ontwerpen is van jongs af aan mijn hobby geweest. Dit uit zich veelal in en rondom mijn huis, door mijn zwangerschappen is ook mijn interesse gewekt voor kinderaccessoires en merkte al gauw dat ik hier mijn eigen stempel op wilde drukken. Na de vele leuke reacties over de spulletjes die ik maakte voor mijn eigen kroost is Piep Kids ontstaan.

De shop & levertijd

Piep kids is een kleine webshop waarin de door mij ontworpen en gemaakte accessoires worden verkocht. Alle producten worden volledig handgemaakt, dit wordt met veel liefde en zorg gedaan. Piep Kids staat voor kwaliteit. Ik ben dan ook dol op 100% wolvilt, een prachtig natuurlijk materiaal verkrijgbaar in heel veel stoere en warme kleuren. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een shop waarin een aantal thema's / producten centraal staan. Onze hardlopers zijn in meerdere soorten accessoires verkrijgbaar waardoor er ook de mogelijkheid is voor het mixen & matchen.

De levertijd wanneer een artikel is uitverkocht bedraagt 14 dagen. Wij begrijpen dat dit best lang duurt als je enthousiast bent geworden over een accessoire, echter het is allemaal handwerk en het wordt met liefde en uiterste zorg gemaakt. Dit vergt tijd!

Contact

Piep Kids is het bereikbaar via de e-mail, wij streven ernaar uw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Telefonisch ben ik door mijn werk bij een werkgever en gezin nauwelijks bereikbaar. Het beste kunt u een mail sturen naar info@piepkids.nl . 

Ontvangstbevestiging & Factuur

Wanneer u de bestelling plaatst ontvangt u een ontvangstbevestiging. Hierin staat uw bestelling, adresgegegevens en het te betalen factuurbedrag. Accessoires worden niet uitgeleverd wanneer de betaling niet is voldaan. Mocht de betaling nog niet zijn voldaan maar de artikelen zijn klaar voor verzending ontvangt u hiervan een herinneringsmail.

Verzending

Uw accessoires van Piep Kids worden altijd als cadeautje ingepakt verzonden. Handig als u het geeft als cadeau, maar ook wanneer u het voor uwzelf besteld is het altijd een feestje om een Piep Kids accessoires te ontvangen. De verzendig geschied in kartonnen doos of brievendoos.

 

 

 

 

© 2013 - 2018 PIEP KIDS hip&handgemaakte accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie