Welkom bij het gezicht achter de schermen van Piep Kids !

Piep Kids is door mij, Mascha Bouwmeester, in 2013 opgericht. Toentertijd begonnen als 'hobby' naast een vaste baan, nu in 2017 groeit zij uit naar een volwaardig zelfstandige webshop waarin Piep kids allereerst haar eigen merk verkoopt, maar ook leuke andere merken aanbied. Piep is vol overgave bezig met nieuwe ideeën en vollop in ontwikkeling.

Bovenstaande foto zegt beknopt wat over mij en mijn levensmotto's. Om te beginnen koffie is als het zwarte goud voor mij! Vaak in combinatie met een momentje voor mijzelf, een kopje koffie met social media, een woonmagazine of een goed boek, heerlijk!

Creatief zijn zit in mijn genen, in mijn bloed.... zoals de foto zegt 'it is a way of life'. Bij vrijwel alles wat ik dagelijks doe zit creativiteit verweven. Niet dat ik extreem anders ben, of mijn huis een museumstuk is vol met creatieve uitspattingen, dat zeker niet, maar niets blijft lang hetzelfde, er is zoveel leuks! Ik ben op de hoogte van de trends, en laat mij hierdoor graag inspireren.

Naast de webshop geniet ik van mijn gezin, ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven en samen hebben wij twee prachtige kids. Ons koningskoppel, een dochter & zoon! Ook ervaar ik het geluk dat komt van zijn twee oudste zoons. Regelmatig hebben wij dus vier kinderen in huis, met een variatie aan leeftijden en karakters die erg goed samen gaan, is het een drukke maar zeer gezellige boel! 

Bij alles staat 'kleine dingen met veel liefde doen' voorop, dan wordt het vanzelf groots! Ik schenk graag aandacht aan kleine details, accessoires zijn bewust geplaatst, juiste kleur sieraad of tas bij die ene trui, leuke schooltraktaties,  en ga zo maar door. Het zijn de kleinigheidjes die het hem doen! Zo wordt ook alles voor Piep Kids wordt ook met zorg & liefde gemaakt en is het motto niets voor niets

Met leuke accessoires ,de leefomgeving van het kind 'nog' toffer maken, dat is waar Piep Kids voor staat !

 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg Piep Kids via de social media!

Liefs Mascha

 

 

 

 

 

 

© 2013 - 2018 PIEP KIDS hip&handgemaakte accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie