• Slinger viltballetjes pastel en oker
  Slinger viltballetjes pastel en oker

  Slinger viltballetjes pastel en okerEen slinger van viltballetjes, heel eenvoudig maar zo leuk om iets mee op te fleuren ! Deze viltballetjes zijn handegmaakt in Nepal en ca. 2 cm groot.

  De slingers zijn te bestellen per meter.…

  € 5,95
 • Slinger balletjes zwart , grijs en mint
  Slinger balletjes zwart , grijs en mint

  Slinger viltballetjes zwart , grijs en mintEen slinger van viltballetjes, heel eenvoudig maar zo leuk om iets mee op te fleuren ! Deze viltballetjes zijn handegmaakt in Nepal en ca. 2 cm groot.

  De slingers zijn te bestellen per…

  € 5,95
 • Slinger viltballetjes Happy
  Slinger viltballetjes Happy

  Slinger viltballetjes HappyEen slinger van viltballetjes, heel eenvoudig maar zo leuk om iets mee op te fleuren ! Deze viltballetjes zijn handegmaakt in Nepal en ca. 2 cm groot.

  De slingers zijn te bestellen per meter. Per meter…

  € 5,95
 • Slinger viltballetjes Nature
  Slinger viltballetjes Nature

  Slinger viltballetjes NatureEen slinger van viltballetjes, heel eenvoudig maar zo leuk om iets mee op te fleuren ! Deze viltballetjes zijn handegmaakt in Nepal en ca. 2 cm groot.

  De slingers zijn te bestellen per meter. Per meter…

  € 5,95
 • Slinger viltballetjes Baby blauw
  Slinger viltballetjes Baby blauw

  Slinger viltballetjes Baby BlueEen slinger van viltballetjes, heel eenvoudig maar zo leuk om iets mee op te fleuren ! Deze viltballetjes zijn handegmaakt in Nepal en ca. 2 cm groot.

  De slingers zijn te bestellen per meter. Per…

  € 5,95
 • géén afbeelding beschikbaar

  Slinger viltballetjes zelf samenstellen

  Slinger viltballetjes zelf samenstellenEen slinger van viltballetjes, heel eenvoudig maar zo leuk om iets mee op te fleuren ! Deze viltballetjes zijn handegmaakt in Nepal en ca. 2 cm groot.

  De slingers zijn te bestellen per…

  € 5,95

Slinger van viltbolletjes, heel eenvoudig maar zo leuk om iets mee op te fleuren ! Deze viltballetjes zijn handegmaakt in Nepal en ca. 2 cm groot. 

De slingers in de shop zijn te bestellen per meter en bevat 14 bolletjes, de slinger wordt altijd geleverd met extra koord aan weerszijde zodat u desgewenst de bolletjes verder uit elkaar kunt schuiven of aan de uiteindes een lus/knoop kunt maken. Is het touw overtollig dan kunt u het afknippen.

© 2013 - 2018 PIEP KIDS hip&handgemaakte accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie